top of page
Screenshot_12-7-2024_1425_.jpeg

MENU

Served all day.

ANTIPASTI

INSALATA DI SCAMPI E AVOCADO

groene salade, pijnboompitten, basilicum, avocado, scampi

23 €

BURRATA CON POMODORINI

kerstomaatjes, basilicum, Azijn balsamico cream and burrata kaas

19 €

CARPACCIO DI RIB EYE

Carpaccio van rib eye, rucola, parmezaanschilfers, gedroogde tomaten, balsamicoschuim

25 €

TARTAR DI BRANZINO

rauwe zeebaars, geraspte limoen, gember, avocado, sojasau

26 €

MELANZANA ALLA PARMIGIANA

aubergine, tomatensaus, mozzarella, basilicum, parmezaan

21 €

INSALATA CON FORMAGGIO DI CAPRA

groene salade, geitenkaas, walnoten, gekarameliseerde ui en boning

19,50 €

TOAST ALLE ACCIUGHE

geroosterd brood, met geselecteerde ansjovis

21 €

LE PASTE

BOTTONE ALL ASTICE

buisgemaakte ronde ravioli gevuld met verse ricotta en kreeft, in kreeftensaus en geraspte bottarga

28,50 €

PACCHERI FRESCHI ALLA NORMA

paccheri pasta in tomatensaus met aubergines en geraspte ricotta

23 €

TAGLIATELLE AL TARTUFO

tagliatelle met boter en verse zwarte truffel van bet seizoen

28,50 €

SPAGHETTI ALLE VONGOLE

spaghetti met vongole in witte wijn en verse kerstomaatjes

24,50 €

I PESCI

FILETTO DI BRANZINO

stukje zeebaars met verse kerstomaatjes, Taggiasca-olijuen, kappertjes en gebakken aardappelen apart

29,50 €

POLPO SCOTTATO

gekookte en aangebraden octopus in kikkererwtencrème en carasaubrood met rode peperpoeder

28,50 €

LE CARNI

TAGLIATA DI MANZO

gesneden rund entrecôt met rucola en parmezaanulokken en gebakken aardappelen

32 €

SALTIMBOCCA ALLA ROMANA

kalfsulees met parma ham en salie met witte wijnsaus en aardappelen

27 €

CARRE D'AGNELLO

lamsrack met geroosterde artisjokken, gebakken aardappelen en rosemarynsaus

34 €

STEAK TARTAR

gehakt met kappertjes, sjalot-ui, mosterdzaad en mosterd met gebakken aardappelen

27 €

Snapinsta.app_365044047_17969205086582862_2511736760117057555_n_1080.jpg
bottom of page