MENU
Served all day.
ANTIPASTI
INSALATA DI SCAMPI E AVOCADO
groene salade, pijnboompitten, basilicum, avocado, scampi
23 €
BURRATA CON POMODORINI
kerstomaatjes, basilicum, Azijn balsamico cream and burrata kaas
19 €
CARPACCIO DI RIB EYE
Carpaccio van rib eye, rucola, parmezaanschilfers, gedroogde tomaten, balsamicoschuim
25 €
TARTAR DI BRANZINO
rauwe zeebaars, geraspte limoen, gember, avocado, sojasau
26 €
MELANZANA ALLA PARMIGIANA
aubergine, tomatensaus, mozzarella, basilicum, parmezaan
21 €
INSALATA CON FORMAGGIO DI CAPRA
groene salade, geitenkaas, walnoten, gekarameliseerde ui en boning
19,50 €
TOAST ALLE ACCIUGHE
geroosterd brood, met geselecteerde ansjovis
21 €
LE PASTE
BOTTONE ALL ASTICE
buisgemaakte ronde ravioli gevuld met verse ricotta en kreeft, in kreeftensaus en geraspte bottarga
28,50 €
PACCHERI FRESCHI ALLA NORMA
paccheri pasta in tomatensaus met aubergines en geraspte ricotta
23 €
TAGLIATELLE AL TARTUFO
tagliatelle met boter en verse zwarte truffel van bet seizoen
28,50 €
SPAGHETTI ALLE VONGOLE
spaghetti met vongole in witte wijn en verse kerstomaatjes
24,50 €
I PESCI
FILETTO DI BRANZINO
stukje zeebaars met verse kerstomaatjes, Taggiasca-olijuen, kappertjes en gebakken aardappelen apart
29,50 €
POLPO SCOTTATO
gekookte en aangebraden octopus in kikkererwtencrème en carasaubrood met rode peperpoeder
28,50 €
LE CARNI
TAGLIATA DI MANZO
gesneden rund entrecôt met rucola en parmezaanulokken en gebakken aardappelen
32 €
SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
kalfsulees met parma ham en salie met witte wijnsaus en aardappelen
27 €
CARRE D'AGNELLO
lamsrack met geroosterde artisjokken, gebakken aardappelen en rosemarynsaus
34 €
STEAK TARTAR
gehakt met kappertjes, sjalot-ui, mosterdzaad en mosterd met gebakken aardappelen
27 €