MENU
Served all day.
ANTIPASTI
INSALATA DI SCAMPI E AVOCADO
groene salade, pijnboompitten, basilicum, avocado, scampi
€ 23
BURRATA CON POMODORINI
kerstomaatjes, basilicum, Azijn balsamico cream and burrata kaas
€ 19
CARPACCIO DI RIB EYE
Carpaccio van rib eye, rucola, parmezaanschilfers, gedroogde tomaten, balsamicoschuim
€ 25
TARTAR DI BRANZINO
rauwe zeebaars, geraspte limoen, gember, avocado, sojasau
€ 26
MELANZANA ALLA PARMIGIANA
aubergine, tomatensaus, mozzarella, basilicum, parmezaan
€ 21
INSALATA CON FORMAGGIO DI CAPRA
groene salade, geitenkaas, walnoten, gekarameliseerde ui en boning
€ 19,50
TOAST ALLE ACCIUGHE
geroosterd brood, met geselecteerde ansjovis
€ 21
LE PASTE
BOTTONE ALL ASTICE
buisgemaakte ronde ravioli gevuld met verse ricotta en kreeft, in kreeftensaus en geraspte bottarga
€ 28,50
PACCHERI FRESCHI ALLA NORMA
paccheri pasta in tomatensaus met aubergines en geraspte ricotta
€ 23
TAGLIATELLE AL TARTUFO
tagliatelle met boter en verse zwarte truffel van bet seizoen
€ 28,50
SPAGHETTI ALLE VONGOLE
spaghetti met vongole in witte wijn en verse kerstomaatjes
€ 24,50
I PESCI
FILETTO DI BRANZINO
stukje zeebaars met verse kerstomaatjes, Taggiasca-olijuen, kappertjes en gebakken aardappelen apart
€ 29,50
POLPO SCOTTATO
gekookte en aangebraden octopus in kikkererwtencrème en carasaubrood met rode peperpoeder
€ 28,50
LE CARNI
TAGLIATA DI MANZO
gesneden rund entrecôt met rucola en parmezaanulokken en gebakken aardappelen
€ 32
SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
kalfsulees met parma ham en salie met witte wijnsaus en aardappelen
€ 27
CARRE D'AGNELLO
lamsrack met geroosterde artisjokken, gebakken aardappelen en rosemarynsaus
€ 34
STEAK TARTAR
gehakt met kappertjes, sjalot-ui, mosterdzaad en mosterd met gebakken aardappelen
€ 27