ONS VERHAAL

Reginella is een lied dat verteld over het liefdesverhaal van twee jonge mensen. Het is stuk van de

Napoli antica, de stad dat Alfredo en Marilyn in hun hart meedragen.
Hun magische oord, het restaurant Reginella, is een project geboren uit de liefde voor de creatieve

cuisine en de wil om de Italiaanse roots te vertellen.

Het doel is om de traditionele keuken te vieren, maar ook haar vermogen om zich te heruitvinden: de gerechten in Reginella hebben een Italiaanse basis maar zijn niet bang om zich te verbinden met andere Europese gerechten, gebruikmakende van Italiaanse en lokale producten.

Reginella is een lied dat verteld over het liefdesverhaal van twee jonge mensen. Het is stuk van de

Napoli antica, de stad dat Alfredo en Marilyn in hun hart meedragen.
Hun magische oord, het restaurant Reginella, is een project geboren uit de liefde voor de creatieve

cuisine en de wil om de Italiaanse roots te vertellen.

Het doel is om de traditionele keuken te vieren, maar ook haar vermogen om zich te heruitvinden: de gerechten in Reginella hebben een Italiaanse basis maar zijn niet bang om zich te verbinden met andere Europese gerechten, gebruikmakende van Italiaanse en lokale producten.

Alfredo en Marilyn zijn al 20 jaar partners, zowel in het leven als op de werkvloer; ze blijven voortdurend creëren en ontwikkelen.

Hun band en liefde geeft hun volle moed, het eerste ingrediënt voor een succesvol traject.

Reginella is een familiaal verhaal maar ook een strijd in de onderneming.

De ervaring die het haar gasten nalaat is speciaal, omdat een keuken vol kwaliteit zorgt voor “tijd met kwaliteit”. In een rustgevende, comfortabele en familiale omgeving.

Alfredo, geboren en getogen in Italië, start zijn carrière in de horeca in 2008. Sinds zijn aankomst in België start hij zijn collaboratie op met een Italiaans restaurant in de Diamantenwijk, waar hij enkele jaren later eigenaar van wordt. Dit is het begin van een stimulerende en belangrijk avontuur.

Marilyn, geboren en getogen in België, dochter van een Italiaanse vader en Belgische moeder, heeft 10 jaar in Italië gewoond. In deze tijd wordt ze stapelverliefd op het land van de olijfgaarden en het neorealisme.

Zowel Alfredo als Marilyn zijn kinderen van kunst.
Beiden hun ouders hebben in de horecasector gewerkt, waardoor een afdruk in hun leven is achtergelaten die als voorspelling heeft gewerkt. Opnieuw de roots die terugkomen.

De band met de roots samengevoegd met de nieuwe zakelijke ondernemingen hebben kans gegeven aan het ontstaan van een nieuwe culinaire visie, authentiek en transversaal. De culinaire blik van Reginella.

De volledig Italiaanse staff, de gerechten die een onvergankelijke, traditie omhelzen zullen u meenemen in een nieuwe reis, een reis tussen de mediterrane smaken en haar agrarische bedrijven, dankzij een gepassioneerde selectie wijnen.

Buon viaggio e buon appetito!

Alfredo en Marilyn zijn al 20 jaar partners, zowel in het leven als op de werkvloer; ze blijven voortdurend creëren en ontwikkelen.

Hun band en liefde geeft hun volle moed, het eerste ingrediënt voor een succesvol traject.

Reginella is een familiaal verhaal maar ook een strijd in de onderneming.

De ervaring die het haar gasten nalaat is speciaal, omdat een keuken vol kwaliteit zorgt voor “tijd met kwaliteit”. In een rustgevende, comfortabele en familiale omgeving.

Alfredo, nato e cresciuto in Italia, entra nel settore dalla ristorazione nel 2008, dal suo arrivo in Belgio; inizia a collaborare con un ristorante italiano, nel Quartiere dei Diamanti, e dopo alcuni anni ne diventa il gestore.

Un’avventura decisamente stimolante e significativa.

Marilyn, nata e cresciuta in Belgio, da padre italiano e madre belga, ha vissuto circa 10 anni in Italia, innamorandosi perdutamente della terra degli ulivi e del neorealismo.

Sia Alfredo che Marilyn sono, tuttavia, figli d’arte.

I loro genitori hanno lavorato nella ristorazione, lasciando così un’impronta che si è rivelata profetica nella loro vita. Ancora le radici che tornano!

Per cui il legame con le origini,  assieme alle nuove esplorazioni professionali, hanno dato vita ad una nuova visione della cucina, autentica e trasversale. Quella che troverai da Reginella.

Lo staff, completamente italiano, e i piatti che narrano una tradizione immortale, potranno accoglierti in un nuovo viaggio, tra i sapori del mediterraneo e le sue cantine agricole, grazie ad un’appassionata selezione di vini.

Buon viaggio e buon appetito!

Reginella is een lied dat verteld over het liefdesverhaal van twee jonge mensen. Het is stuk van de

Napoli antica, de stad dat Alfredo en Marilyn in hun hart meedragen.
Hun magische oord, het restaurant Reginella, is een project geboren uit de liefde voor de creatieve

cuisine en de wil om de Italiaanse roots te vertellen.

Het doel is om de traditionele keuken te vieren, maar ook haar vermogen om zich te heruitvinden: de gerechten in Reginella hebben een Italiaanse basis maar zijn niet bang om zich te verbinden met andere Europese gerechten, gebruikmakende van Italiaanse en lokale producten.

Alfredo en Marilyn zijn al 20 jaar partners, zowel in het leven als op de werkvloer; ze blijven voortdurend creëren en ontwikkelen.

Hun band en liefde geeft hun volle moed, het eerste ingrediënt voor een succesvol traject.

Reginella is een familiaal verhaal maar ook een strijd in de onderneming.

De ervaring die het haar gasten nalaat is speciaal, omdat een keuken vol kwaliteit zorgt voor “tijd met kwaliteit”. In een rustgevende, comfortabele en familiale omgeving.

Alfredo, geboren en getogen in Italië, start zijn carrière in de horeca in 2008. Sinds zijn aankomst in België start hij zijn collaboratie op met een Italiaans restaurant in de Diamantenwijk, waar hij enkele jaren later eigenaar van wordt. Dit is het begin van een stimulerende en belangrijk avontuur.

Marilyn, geboren en getogen in België, dochter van een Italiaanse vader en Belgische moeder, heeft 10 jaar in Italië gewoond. In deze tijd wordt ze stapelverliefd op het land van de olijfgaarden en het neorealisme.

Zowel Alfredo als Marilyn zijn kinderen van kunst.
Beiden hun ouders hebben in de horecasector gewerkt, waardoor een afdruk in hun leven is achtergelaten die als voorspelling heeft gewerkt. Opnieuw de roots die terugkomen.

De band met de roots samengevoegd met de nieuwe zakelijke ondernemingen hebben kans gegeven aan het ontstaan van een nieuwe culinaire visie, authentiek en transversaal. De culinaire blik van Reginella.

De volledig Italiaanse staff, de gerechten die een onvergankelijke, traditie omhelzen zullen u meenemen in een nieuwe reis, een reis tussen de mediterrane smaken en haar agrarische bedrijven, dankzij een gepassioneerde selectie wijnen.

Buon viaggio e buon appetito!